Безпечно для здоров'я
Форми виробництва СтудіоПак при розігріванні продуктів у них не визивають міграцію елементів між стінками самих форм та їх вмістом. При зберіганні продуктів форми не вбирають вологу та жир і тому не сприяють появі та розмноженню бактерій. Форми з харчової фольги не мають ані смаку, ані запаху, страви зберігають свій оригінальний смак на протязі всього часу приготування зберігання та транспортування. Форми виробництва СтудіоПак безпечні для:
Безпечно для мікрохвильових печей
Форми виробництва СтудіоПак використовують фольгу, яка має унікальний сплав. Частка заліза становить 0%, що робить використання форми у мікрохвильовій печі безпечною як для вашої їжі, так і для електропристрою. Правила використання форми з харчової фольги у мікрохвильовій печі: