7,60 ₴/рулон
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 750 грн
Рукав для запікання
Рукав для запікання виготовляється із спеціального ПЕТ, стійкого до впливу високих температур. Цей матеріал безпечний, не виділяє ніяких шкідливих речовин навіть при нагріванні.
Рукав для запікання має вигляд рукава, який смотан в рулон. Для зав'язування країв рукава до рулону прикладаються зав'язки з того ж матеріалу. Для приготування їжі від рулону відрізають шматок потрібної довжини. Вона визначається так: до довжини приготавливаемого продукту додається близько 20 см для зав'язування. В рукав для запікання кладуть підготовлений продукт, зав'язують краю, стежачи, щоб вони були повністю закриті. Потім його поміщають в духовку на деко, сковороду або ґрати. Рукав для запікання можна використовувати також мікрохвильовій печі спільно з зав'язками.
Рукав для запікання різних виробників може витримувати різну температуру нагрівання — в середньому 200-230 градусів Цельсія (зазвичай це зазначено на упаковці) . Розміщувати його в духовці слід таким чином, щоб він не торкався стін і склепіння, так як, нагріваючись, він роздувається і може порватися, стикнувшись з гарячим металом.
Страви, для приготування яких використовується рукав для запікання, виходять схожими одночасно на запечені і зварені на пару. В ньому можна приготувати м'ясо, птицю, рибу або овочі як окремо один від одного, так і комбінуючи різні продукти. У процесі приготування вони просочуються виділяються соками і приправами, купуючи насичений і яскравий смак.
Варто зазначити, що такий спосіб приготування перешкоджає утворенню на блюді рум'яної скоринки. Якщо ви все ж хочете отримати корочку, до за деякий час до закінчення готування рукав для запікання можна розрізати зверху і довести до готовності у відкритому вигляді.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | ПВХ |
Тип | Рукав для запікання |
Колір | Білий |
Ширина в рулоні | 300 мм |
Довжина в рулоні | 1.8 м |
Упаковка продуктів | Ручна |
Користувальницькі характеристики | |
Ящик: | 60(рул.) |